zaterdag 17 augustus 2019

Huisje in Olsina

Deze keer geen hotel of camping, maar wel een volledig huisje voor onszelf. Heel mooi, groot, rustig gelegen. Met uitzicht op de heuvels. Het enige geluid dat je hier hoort zijn de krekels of de regen die neervalt (ja, na een mooie namiddag is het intussen beginnen regenen).
Er is een mega-grote kamer voor de kinderen, ze hebben een heel verdiep voor zich alleen. Een gezellige keuken en een living zorgen er voor dat wij ook tevreden zijn.
Buiten is er nog een grote tuin, met een overdekt terras. En een vuurput. Deze week zullen we dus zeker eens een 'kampvuur' maken, de kinderen kijken daar al naar uit.

2 opmerkingen:

Unknown zei

Beste blogger,

Wij hebben genoten van jullie blog over jullie vakantie in Olsina in Tsjechië. Wij willen dit jaar voor de zesde keer naar Tsjechië met ons gezin. Prachtig land! Dit huis en deze omgeving lijkt ons een prima bestemming. Ieder jaar boeken wij via een boekingsbureau en elke keer krijgen wij van de Tsjechische verhuurders een kaartje mee in de hoop, dat mensen direct bij hen boeken.

Onze vraag: Hebben jullie misschien de contactgegevens van de eigenaar voor ons, zodat wij zelf kunnen boeken?

Wij hebben als jullie daar interesse in hebben de contactgegevens van een schitterende ranch met visvijver en vuurplaats midden in de natuur in Moldavië en het adres van een half huis met zwembad in het Reuzengebergte. Beide in Tsjechië.

Wij hopen, dat jullie ons kunnen helpen.
Hartelijke groet en succes met jullie blog!

Sander en Anneke

Lieze zei

Hallo Sander en Anneke,

Wij hebben dit huisje via booking.com gevonden. https://www.booking.com/hotel/cz/olsina.nl.html

Volgend jaar gaan we waarschijnlijk een ander land/regio bezoeken. Maar je mag natuurlijk ons gegevens bezorgen van de adresjes die jullie hebben. Want we vinden Tsjechië wel een mooi land. En vooral de streek rond het Reuzengebergte spreekt ons erg aan.