maandag 6 november 2023

Brainstorm Temperance en Serenity

Net zoals vorig jaar trokken we naar Brainstorm Apeldoorn. Of toch niet helemaal. Deze keer speelden Temperance en Serenity ipv Fallen Sanctuary. En waren N en ik samen op stap ipv B en ik.
Dat samen op stap mag je letterlijk interpreteren. Met de trein naar Apeldoorn. Piece of cake. Met de HST naar Amsterdam en dan de trein naar Apeldoorn was het plan. Tot de avond voordien bleek dat er werken waren op het spoor en de HST niet reed en er ook werken waren op het spoor naar Apeldoorn. Dan maar wat zitten puzzelen met de website van de NS en we kwamen er toch aan uit. En het moet gezegd: wat een vlotte reis. Of toch vanaf we in Nederland waren, want in België was het weeral prijs met vertragingen,... Maar in Nederland was het tiptop in orde. Treinen op tijd, heel vlotte aansluitingen, ook met de vervangbussen liep alles op rolletjes. Supervriendelijk. Echt een genot om zo te reizen.
Daar aangekomen gingen we eerst een pannenkoekenhuis opzoeken. Lekker ouderwets. Lekker toeristisch. Maar het smaakte!
En dan naar het hotel. Ingecheckt. Uurtje gerust. En dan naar de Gigant waar het festival doorging.
We waren nog maar net binnen en hoorden onze naam al. Een paar vriendinnen hadden ons direct gespot. Heerlijk babbeluurtje, want de eerste bands interesseerden ons niet zo. Eten. En dan concert-time. Met een groepje fans op de 2e rij.
Temperance was echt goed! Een aantal nummers van de nieuwe cd, mooi verweven tussen de oudere nummers. Ze stonden met plezier op het podium en maakten er een leuke show van.
Daarna Serenity. Ook met nieuwe nummers. En ook hier spatte de chemie van het podium. De eerste keer dat ik Serenity live zie sinds Marco Pastorino er bij is gekomen en het is duidelijk dat dit een super aanwinst is. Niet enkel vocaal heel goed maar ook de interactie tussen de bandleden is heel fijn.
Als toemaatje kregen we nog een meet en greet met zowel Temperance als Serenity. Net zoals vorig jaar enkel tijd voor een foto. Maar gelukkig ook wel wat tijd voor een knuffel en een korte babbel naast het voorziene meet en greet moment.
En N, die genoot net zoveel als ikzelf.
Een geslaagd festivalweekendje!
Temperance
Serenity
Meet and Greet

Geen opmerkingen: