woensdag 20 juni 2007

Garnalen

M wordt ziek van garnalen. Dit hebben we gisterenavond mogen ondervinden. Hij wou gisteren al bijna geen tomates crevittes eten en ook zijn frietjes bleven onaangeroerd. En dat terwijl hij anders zo'n frietjesmonster is. Zijn flesje melk had hij wel nog opgedronken. Rond 22u heeft hij serieus moeten overgeven. Hij zag lijkbleek. Hij voelde zich overduidelijk niet goed. We hebben hem nog vlug een bad gegeven, de lakens ververst en gedweild en dan kon hij terug slapen. De hele nacht heeft hij onrustig geslapen, maar deze morgen ziet hij er al een stuk beter uit. En hij speelt zoals anders.
Dit is niet de eerste keer dat hij zo moet overgeven. Vorige 2 keren was het telkens na garnaalkroketten gegeten te hebben. Nu hij ook deze reactie doet na het eten van gewone garnalen, weten we dat hij daar dus overgevoelig voor is. Dat wordt dus opletten dat hij geen garnalen meer eet.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo ,

Gelukkig is hij deze morgend al beter .Van garnalen kan je echt wel ziek zijn hoor , gelukkig viel het nogal mee.

Goed dat we het weten hé?
Want met warm weer durft cica dat ook soms eens geven.

groetjes,
OM cica

Anoniem zei

een goeie raad geef M maar liever geen schelpdieren te eten waarschijnlijk zal hij op alle schelpdieren zo reageren hou het goed in de gaten groetjes